Вечір. Вулиця. Верона.

Вечір. Вулиця. Верона.
Вечір. Вулиця. Верона.
Перехрестя древніх діб.
Неприкаяна ворона
У калюжі мочить хліб.
Хтось сміється за стіною.
Чути дзенькання струни.
Сон вплітається луною
В життєрадісність весни.
Десь коти кричать фальцетом.
Сяють вікна де-не-де.
Й на балконі тінь Джульєтти
Досі казки тихо жде.