ВЕСНА НЕСЕ НАДІЮ…

ВЕСНА НЕСЕ НАДІЮ…
Прийшла весна…Все оживає знов…
Біжать струмки від танучих снігів.
Холодний лід пливе від берегів
І квіти перші вже серед дібров…
Пташиний спів,неначе передзвін,
Тривожить душу,серце веселить.
По небу ключ журавликів летить,
Немов би передвісник добрих змін!
Пливуть хмарки. І небо синє знов,
Хоче дощем пролитися на світ,
Всьому живому передать привіт,
Подарувати щастя та любов!..
Усе цвіте…Чарує…Надихає,
Дарує веселкові кольори,
Ще прохолодні тихі вечори,
Та вдень весна уже перемагає…
Бо це весна. Летить вона по світу,
Дарує радість,світло та життя.
В душі моїй найвищі почуття,
А на землі безмежність первоцвіту..
6.03.2019р.