МОЯ КРАЇНА-УКРАЇНА ! ЗНАЧИТЬ Я!

МОЯ КРАЇНА-УКРАЇНА ! ЗНАЧИТЬ Я!
Я хочу вийти у широкий степ,грудьми відчути,
Як пахне стигле жито, моя прадідів земля!
Спів солов`я над рідним полем хочу я почути,
Це все моя країна - Україна ! Значить Я!
*. *. *
Я хочу дивитись ,як колос лежить на долоні,
Як зерна збігають між пальцями прямо в траву.
Відчути як Чорного моря краплини солоні
Вмивають обличчя моє не вві сні - наяву!
Я хочу кричати в горах ,так щоб ехом озвались
Вершини в снігу. Щоб лавини спустились з небес.
Я хочу ,щоб лебеді білі на хвилях гойдались
І більше було у житті неймовірних чудес!
Хай скільки у світі добра ,та щасливою бути
Я можу лиш вдома ,поміж українських людей.
Бо край чарівний свій ніяк неможливо забути,
Де можна рідню пригорнути до теплих грудей.
Моя Україно! Південний святий наший краю!
Я безліч сходила чужих непрохідних доріг,
Тобі лиш в повазі чоло своє низько схиляю,
Цілую стежки ,що ведуть на батьківський поріг.
*. *. *
Хай живе наш народ ,козаків не зламається сила,
Хай виблискує сяйво церков золоте-золоте!
Хай дівчата в віночках всміхаються мило і щиро!
Нехай наша держава розмаєм казковим цвіте!
 
10.02.2019р.