З днем народження

З днем народження
Весна дарує нам тепло
І безліч сонячного світла.
Весна дарує нам добро,
На світ з'явилась гарна квітка.
 
Людмила - квітка не проста,
В ній поєдналась: сила й врода.
Тече любов - жива вода,
Дух переповнює свобода.
 
Нехай в житті твоЇм луна
Кохання пісня солов'їна.
В душі завжди будЕ весна
І затишна твоя хатИна.
 
Нехай луна дитячий сміх,
Здійсняться мрії і чекання.
І щастя безліч, море втіх,
Дарує Бог тобі щорання.
 
6.03.2019