Колискова

Колискова
Тихо-тихо тобі прошепочу,
Колискову з солодких слів.
Поцілую тебе серед ночі
І почуєш таємний спів.
 
Поринаєш в чудову казку,
Серед гарних квіток і трав.
І отримаєш Божу ласку,
Для хороших і добрих справ.
 
І очистить цілюще джерельце,
Всі невдачі, проблеми в житті.
Та безмежно наповнить серце,
Миром, спокоєм щасливі дні.
 
Промінь сонця ласкаво зігріє,
Добротою, материнським теплом.
Подарує невидимі крила,
Щоб в душі не згасала любов.
 
‌© Людмила Джигора, 3.03.2019.