Элоізка сказала, коб здесь

Элоізка сказала, коб здесь
Мне без остановочок!
 
Заброніруj мне место в своеj душе –
І я тя одарю вж звёздамы!
От шо кажэ ля мні тут дэсь
Літвенко Олічка.
 
А похожа вона на, эх,
От во тую ж, дывы, нэнзочку,
Шо спувае на мовках усех
Про чырвоную рэпку сь.
 
Ну, то я счас заjду ж да j яе?
Чы то не шэ, міj божынька?
От пак бЕцьця любэ пташыне
У вікэнцэ Дідка Морозка!
 
Я ж учора здыjмав ось дывчетк.
О, а тыjі j охотнынько зь
Прам позіровалы j в Янове.
А ны хоч дуліj в лобічок?
 
Бо ж на ятях говорать уфсе.
Ты но глянь на Вікторіев!
А Настаська ны дасьць па наздре j
Щэ j пры помочы тётушэк.
 
А па больніцах тащаца ведзьм!
Бо ж не гневаюц ні на осліка j.
Попросы ж шэ шафёра стаць здзесь –
Заклюе дрань колхозная!
 
Так шо вот какі звёзды в Анжэлк.
Дэлікатныя, добрые!
От мы j пышым сціхатварэнь
Ля всех Бурцэвых огнянок.
 
На долоні моjіj метель
Пальцы гнэ аж от скромносці:
Ну, да шо зробыш з дедк
Нівалід жэ ны от такых.