Находыть жэ гэтака пліjма

Находыть жэ гэтака пліjма
J настоjкы, j гнылэе віно
 
Колы шэ нымае дытыны,
Нымае товді j заморок.
А ек но пудростае гныда,
Хаваj вжэ j увсекы настоjк.
 
От я гондэ бігаю, Кізка,
А тэjі Ільвіцы j ны в толк,
Шо я, мо, од еjі хотіла б,
Шоб хоть бы-к пудлогы хто смёл.
 
Да не! Всэ во ходыть у ф сінцы!
Всэ тыцяе, дэ бы чого.
І ніч так проходыть у відьмы!
А мні, ма3, гэто ж добро!
 
І шамкае бідная 7ка:
Да j ты мні пока ны в сапог!
Бо j я зарэ ж гнэну горілкы
І вылічу всекы хвороб.
 
Ну, вот яка наша судьбінка.
Я, шо, ны с такых жэ Буцов?
Я нібы ш прыдбав собі сына.
А він оказавсь Кабаном.
 
Баран жэ дывывсь но б в калытку:
Чы е шэ в С3лка с пар лыстков.
Бы я хоть колы дэ напывся,
Шо гріх гэткыj трэ собі в горб.
 
Іj за що, j про що то пак Біг нас
Наказуе гэтак а во…
Нымае ж ны j кармы в скотынкы:
Колысь дэсь ведь бумшыс жыдком?
 
...да j вот: на таксічку Мань сіла
І бачылы тількы в Яновь