Коны выjшлы на Коныj з Берг:

Коны выjшлы на Коныj з Берг:
Гонды в нас будэ склад!
 
Нет на свете наукі
Большеj, чем у Брыля.
Ібо ж кіборгы, мусыть,
Шось наjшлы во в Каль-градь.
 
Ну, а шо гэта Пруська?
Тут ны j Етвызь була?
Так спытаj у Клімчук-стар:
Мова наша е j там!
 
Шо ж вытэ туткы пудрытэ
Нам мозга, ах, шпана?
Стікы золота вспучылы!
А янтар дэ шэ, га?
 
Ах, Дыржын наш магутныj!
Тут ростэ хаj сосна!..
А в пыску хто марудывсь
Жовтэ щось атыскать?
 
Вжэ ны гор ны вырнуты,
Ны могыл, дэ жыда
Німцы влупвалы жудосны
Да бульбаш таньцював.
 
Шось колысь почалы мы
Зном узродьваты в твар.
Да куды! Туткы выборы!
І j на трон вдруг цыган.
 
І но тупнув гаж лапыё
Кіньськыj выродок с пЯнь:
Што?! Какія яцьвягі?
Мо, j ліцьвін руjнаваць?!
 
І прырвамш фестівалі
І ны Лев і ны Рак:
Ну, збачеj, будьтэ ласковы!
Я таксамо с Ізраль.
 
І у бізныс ударывшысь,
Возродыв Мыколаш
Всэ, шо дэськы с товарышмы
Дрыкував позьнякам зь.
 
І заснуло Збудінне.
Іj Балесыj ныма.
І но галас мыдьвідіj
Гонды во в лаборат.
 
Бо ж малая радзіма
Но, дэ Біг вмэр, ты ж бач,
Да одры польскых вылупцыj
В рыжых стычых зараз.
 
От за шо Тігры былыся
З Обізьяньмы в СоБак.
Мы СеБе возім мілостынь,
А ны в ваш Волосань!
 
...дэ ж-то пак гэтой здымок
Шэ зробыв Дід Панас...