Ти огортаєш ❤️

Ти огортаєш ❤️
Ти огортаєш - на душі спокійно,
Ти огортаєш - на душі тепло.
Все буде добре, буде неодмінно,
Бо то напевно істинна любов.
 
Ти огортаєш - я про все забуду,
Усе похмуре, що в душі жило.
Ти огортаєш я радіти буду,
Всьому тому, що щастя принесло.
 
Ти огортаєш, - і любов, і втіха,
Захопить нас у вирій почуттів.
Все буде добре, щастя наше тихе,
То ж збережемо миті відчуттів.
 
© Людмила Джигора, 2.02.2019