весенний дождь(тадж(

весенний дождь(тадж(
Абри борони осмонро ..гирифт
Шуд осмон хираву шуд шигифт
Боронро..... интизори мекашам
МАн аз у ..мехрубони мегирам
 
Хуш борад борони навбахор..
Бурда у сад хаелам бар фазо
Кош , ман канот медоштам..
Мепаридам як нафас ..суи Шумо
 
 
Лек ,борони навбахор
Бо чакрахояш ...гуфт ..бо исрор
Он тараф парвоз хеч гох макун...
Кушода нест рох -умед накун .
 
Борони мехрубони навбахор !
Паридам-аз оина кардам нигох
Он чо маро нишастан ...бок нест
Аз гуфтору , дидор умед нест...
 
Як нигохе кардаму боз омадам..
Бар сари корам ба парвоз омадам...
Зери борон тар шудам ...лек кунун
Ман бо оташи мехри дил ..омадам
 
 
Махфират Шукухи
11,02
04,03,2019