Весняні радощі буття...

Весняні радощі буття...
Нова доба. Нові умови.
та інше світосприйняття.
Я вас запрошую до слова,
весняні радощі буття!
Побільше щебету і грюку,
плодити годі пустоту!
Як треба, я подам вам руку
і за собою поведу.