Над нами реальність безсила...

Над нами реальність безсила...
Над нами реальність безсила,
Безсилі і небо, і час
Допоки є наші могили,
Допоки є пам’ять про нас.
Ми – зорі. Ми ранки й тумани,
Смарагдовий відблиск трави.
Коли і того вже не стане,
То ким тоді будете ви?
 
Малюнок Олега Шупляка