Життя безжально ставиться до всіх ідеалістів

Життя безжально ставиться до всіх  ідеалістів
Життя безжально ставиться до всіх ідеалістів.
Поетів робить прозаїками, потім пиякАми останніми.
Мені здається, Бог найбільше любить атеїстів, -
Вони не дошкуляють йому молитвами та проханнями.
 
В житті сенс присутній не більше, ніж пульс у покійників.
Коханню навчишся навряд у героїв бульварних романів.
Господь назбирав колекцію скальпів мрійників.
Диявол у пеклі читає їм вІрші нездар графоманів.