тобі

Не було у нас зустрічей на двох...
 
Розлукою любов нас поєднає,
 
А серце не вагається, бо знає,
 
Хто спричинив в душі переполох...
 
 
 
Чи знаєш,що бракує слів таких,
 
Якими б я могла тобі сказати
 
Про те, які собі побудувала грати,
 
Щоб тільки не прийти на твій поріг.
 
 
 
Щоб словом не промовився і ти
 
Про те,що так хотів про мене знати....
 
Я ставлю поміж нас залізні грати,
 
Через які ніколи не пройти.