хто вона?

Милозвучно, часоплинно,
Посекундно, похвилинно
Світ пробуджує вона!
 
 
 
Співогласна, всегостинна,
Щиросердна, стородинна
Сонця усмішка ясна!
 
 
 
Радовістна, життєдайна,
Квітоносна, довгождана
Співом , радістю рясна!
 
 
 
Дощелийна, сонцегрійна,
Землеорна , хлібосійна
Знову йде до нас весна!