поцілунок

Поцілунок твій обпік
і
зник...
 
По вустах моїх
мов шовк
стік ...
 
По долонях
аж до ніг
ліг...
 
І слідком,
неначе тінь,
біг.
 
 
 
 
 
Поцілунок,
мов червоний
мак.
 
Поцілунок-
то прощання
знак.
Літній день
останній
догорав...
 
Цілував....
Чому?-
і сам не знав...
 
 
 
 
Мабуть знав!
Бо все сказати
зміг,
Поцілунком,
що розтав,
як сніг.......