світанок

Світ спить...так тихо...лиш роса холодна
 
Гойдається на колосі дороднім...
 
І небо ніччю ще не намилувалось,
 
Її , мов здобич вовченя голодне
 
трима так відчайдушно-
 
хоч саме
не вірить , що удержить,
 
Але ж ще тримає.
 
І гарячково блимає на обрій
 
Де сонця край , мов лава закипає.....