мамі

Ой, що ж ці крила доля обійшла?
 
Ні . не пташині-мамині то руки...
 
Вже підростають довгожданні внуки,
 
а ти й сама ще наче не жила....
 
 
 
Та як скажу: "-Життя тебе не бавить..."
 
Ти посмутнієш: все, мовляв, мовчи...
 
Хто знає, де лежать ключі
 
Від того замку, де лиш радість править.....