не чекай

Ти на мене уже не чекай
 
Наче дощику з неба,
 
Про що хочеш мене запитай,
 
Про кохання- не треба!
 
Що було, те уже відцвіло...
 
У саду, де калина,
 
Жовтим листям стежки замело
 
Й сизим димом з полину.
 
 
Сподівань розплелася коса
 
І упала на плечі...
 
Бачиш, місяць у хмари сховав
 
наполоханий вечір....
 
Не дивися у очі мої, -
 
в них не знайдеш ти жалю...
 
Бо не ти у душі зачепив
 
Тонкі струни печалі...
 
 
Не тебе я чекаю з імли...
 
серед мороку ночі
 
пам"ятаю, як щастям цвіли
 
ледь заплакані очі...
 
Не тобою навіяні сни
 
Я так хочу забути
 
І в надії благати весни
 
Щоб ЙОГО повернути....