не спеціалісти.

СПЕЦIАЛIСТИ
 
 
 
ЧОЛОВIК ЧИТА ГАЗЕТУ
 
Й ГУКА ДО ДРУЖИНИ:
 
- ЧУЄШ , МИЛА , ТУТ ОСЬ ПИШУТЬ,
 
ЩО ЗНИЗИЛИСЬ ЦIНИ .
 
ФАКТ ОЦЕЙ ЗАФIКСУВАЛИ
 
В ПРОТОКОЛЬНІМ ПЛАНI
 
ГЕТЬ УСI СПЕЦIАЛIСТИ
 
В МIНIСТЕРСЬКIМ КЛАНI.
 
 
 
А ДРУЖИНА ЗДИВОВАНО
 
ПОВЕЛА БРОВОЮ:
 
- ЧОМУ Ж НЕ ЗАФIКСУВАЛИ
 
ЦЬОГО МИ З ТОБОЮ???
 
 
 
- НУ ТАКЕ ТИ ЗГОРОДИЛА-
 
НI ВСТАТИ ...НI СIСТИ......
 
МИ З ТОБОЮ, МОЯ МИЛА ,
 
НЕ СПЕЦIАЛIСТИ !!!