Сонце повернуло на весну

Лютневий день вже довшим став хоч трішки,
Вже й сонце повернуло на весну,
Це відчувають навіть руді кішки,
Бо усю ніч співають під вікном.
 
А вдень щебечуть весело синички,
З калюжі п"ють водичку горобці.
То значить веснонька, напевне вже десь близько
І тішиться душа порі оцій.
 
2018 р.