Весняна казка

У руках дівочих скрипка-королева
День новий весняний співом розбудила,
Музика звучала і сумна й весела,
Розправляла крила, набирала сили.
 
Птахом голосистим летіла над світом,
Викликала усмішку, змушувала плакать.
А сади буяли білим-білим цвітом,
Ця весняна казка серце чарувала.
 
2015 р.