Криниченько, живи!

На зеленім бережечку
Є криниченька,
Там холодная джерельна
Б"є водиченька.
Видно дно - така прозора
І смачна-смачна,
У спекотну літню пору
Помічна вона.
 
І пташина прилітає
Та приходить звір,
Люди, котрі тут бувають
Щиро вдячні їй
За водиченьку цілющу,
Що дає снаги.
Ой, криниченько-матусю,
Довго ще живи!
 
2017 р.