Коли у небі золотому...

Коли у небі золотому...
Коли у небі золотому
Воскреснуть хмари дощові
І тихим пилом ляже втома
В новонародженій траві,
Коли весна наповнить груди,
Думки наповнить і серця,
Тоді повіриться у чудо,
Яке не відає кінця.