Віджите перетвориться на сон...

Віджите перетвориться на сон...
Віджите перетвориться на сон
І обернеться сказане луною,
Та все одно який довкруж сезон,
Бо Ви в мені залишились весною.
Реальність всоте змінить вітражі,
Покриється волосся сивиною,
Та що з того, що стане на душі,
Як Ви у ній залишились весною?
І хай років розкришить доля скло,
І двері в світ зачиняться за мною,
Моє життя даремним не було,
Бо Ви у нім залишились весною.