Ой, летіла горлиця

Ой, летіла горлиця,
Натомила крила,
До твого пригорнуся
Я плеча, мій милий.
Ой, летіла горлиця,
Сіла біля хати,
Серденько не втомиться
Любити й кохати.
 
Ой, горлице, горлице,
Ніжності пташино,
Душа заспокоїться,
Як Його зустріну.
А торкнеться сонечко
Дощу павутини,
Я, мов тая горлиця
До тебе прилину.
 
2016 р.