На краєчку Антарктиди

На краєчку Антарктиди
На краєчку Антарктиди,
де не водяться боги,
Сіро-бурі краєвиди
захопили береги.
І така у вітру сила,
що без плати за труди
океаном носить брили
скрижанілої води.
Там морози на вечерю,
на сніданок – свіжий сніг,
І в загубленій печері
є у вічності барліг.