Хады суды, эj, Ніно ты с косічк!

Хады суды, эj, Ніно ты с косічк!
Іща чево-то в полнолунье в полночь,
Я тута вынув рыбынку звідкільсь.
Ну, дэсь валелась сушаная кілька.
І вот, хы, знадобылася, дывы.
 
Ну, я j ны знаю, чы потрапыв ф рыфму зь.
Возможно, гэто просто сувпадінь.
Но нет рыцэнзіj на мынэ а ныгдэ.
Бо хто пак мову відае дурных.
 
Учора тут я шося тожа ж выдамш?
Да шо ты – пізно! Хто вночі чытны.
А ек ля мні одному зоружыты
Хотя б часыну на свою рыбрын.
 
Помывся от я у свуму ш будынку.
Хоть холодіна, да і ны топыв.
Бо, ну, а чо шэ рыпатысь, ек всі вы,
Торфыну уф ноздрыну запырті.
І так соjдёт, колы зу7 одын.
 
От в шубы буду спаты зары, гы.
А ты хоть спав колы на емы з гніль?
От то-то жэ! Ля мні він ёг якыjсь!
Іды полічся кала грубы в Тігра!