Віш, Шіву по вушям Пітух:

Віш, Шіву по вушям Пітух:
А ну, віддаj нам томас!
А тамасав ув поп ны хочішь?
 
А впереді – воjна! А впереді існсульт…
Вот всё, что может
Подать вам Катасон в ютуб,
Бы j Янка батьку гондэ.
 
Ну, шо ты! Шо ты, шо ты! Да я счас качну
Тобі такых іх голок,
Шо ты ны j зломыш ны одну ж
І даж зашыеш молніjк.
 
Вот подывысь но: скунс
Ужэ такэ елозыть,
Шо прамо, ну, умру фш
Я прам от слёзыj.
 
Бо в Алы Пугачовыj муж,
Дывы, дывы но, новшыj!
А шэ во зарэ мысль зашлю
З Амэрыкы про вошыj.
 
Абы но я жыву. Абы но пру хамсу.
А остальнэ 3вожыть?
Да ну вас всех в лапшу!
І ушы вянуть в Агні-Ёга.
 
Прыjіхалы мы тут в сфую зь ізьбу сь
Котёнковы дать буську.
І мышыj гонды во нычуть.
Бы і какашок монс3j.
 
А ты іды открыj хотя б доску,
Шо замыло зусём вжэ,
Покіля я дэсь пас свою Козу
І jів jіjі селёдку.
 
А в хаты ны смытаны, ны j сырку!
Ну, думав ехать к сёс3.
І шо я, в Пінску ны куплю
Хотя п смытаны бочку?
 
Вот отчево, згынь, хіну но вж жую.
Копчону рыбку с солью
Да шэ ексь одогрів капустк
Заквашану шэ з год так.
 
Бо j рукы, хо, одмыв я зразу вуж!
Ведь в відрах а ны j лёду ш.
І от… матронц звоню.
А телефон крычыть і стогнэ!
 
Одвыкло всё тут од мынэ вовкруг!
Замок в калітку вмёрзнув.
І оj ек зарыск ушь тут соплі втру.
Бо влад ураз натопыш.
 
А ты мні шось там рэмжыш про воjну
Да банкы ста жыдочкув.
 
...ты сделаj во таку стыну -
Із амарантав с розкаj