Я не знаю такова закона,

Каб прікурывать ат матерщын
 
У меня шо-та зарэ в горлы!
Но я выпыла так, промочыць.
А вуж матёнка ріжэ просто:
Да ты всі вжэ настоjкы гыть?!
 
Ны поjму, ля чого я гондэ!
Я, шо, лікарка прамо jіj?
Да пошла вона в сраку, тёлка!
Ны корова я, шоб доіть.
 
От якая в міня сістронка!
Маня-маня! Ох, Божэ міj!
Ну, спасаj, кажэ, jідь сёгодня ж.
А то я уж чічас в Паріж.
 
Ну, і я жа j спасу ту домну.
Прамо выручу. Бо Янів
Гондэ во, каj Огова, шо вы!
Іj машыно ганяю псів.