Плів коші я колыся ж шыкарно.

Плів коші я колыся ж шыкарно.
Дэ ж пак Мышкы поділысь моjі
 
Я не знаю, чево я желаю.
Полюбіть? Быть любімым? Іль но
Льнуты до во льняного но масла
І спокоjно дожыты пыньком?
 
Я дывлюсь во на строjну ж Наталью.
Товста падла! Но дмэ – щэ за двох!
Дірек3ска. А счас матіматічка.
Значыть, мусытькы, мозгы в мазольк.
 
І я мусю за её. Бо как жэ –
Напросывся в напарнікы, ху!
Бо автобус вызэ чы до ганку.
Да j таксічкы в Яновы зь сётут.
 
Но про шо говоры мні с красавко.
Ібо е в еjі, вроді бы, j муж.
Но чаво-та уфжо не с3чае.
От і е бы j машынка ув чушк.
 
От і снецьця мні нэндзы пархаты.
Нороветь фсэ покушаты нульк.
Ведь тыпло самому діду в хатцы,
Дэ ныділы вжэ зо дьві й ны тут.
 
От но j вырачсь на Фэдора зарэ:
Ідіота, шо всіх бортанув.
Ах, Аглая! Ах, мылы Епанчыны!
Трэ ж но Польшу спасаты, ны Русь.
 
Я, наверно, забывся б одразу,
Шоб невеста к Рогожыну вдруг.
Но… князь Мышкін ув чомся j ваш Васька:
Всіх побытых спасав но вовкруг.
 
Хто ж спасэ сам сыбэ од засранок.
Агні-Ёга ны гучыть ны чуть ш.
Так от Ангел мынэ j согрывае:
Разом пышымо-дышымо j хрумсь.
 
Півноч, повдынь чы вэчор настанэ –
Всэ когося шкодую однуть.
Хаj жэ j вам, дорогыjі чытачкы,
Хто запалыть хоть свічку яку.