Це справжнє царство талої води...

Це справжнє царство талої води...
Це справжнє царство талої води.
Це справжній світ забутої свободи.
В тумани загортаються сади
І просять ще теплішої погоди.
І просять нескінченності небес.
І просять райдуг різнокольорових
Та інших невибагливих чудес
У поглядах, у душах і розмовах.