Жиль де Ре

Жиль де Ре
Часу напнута жила.
Тихий трясеться сміх.
Що ж ти накоїв, Жилю?
Нащо тобі цей гріх?
Так бракувало слави
Й крові в твоїм житті?
Чим тебе збив лукавий
З праведного путі?
Скоро у пекла свято,
Раю уже не жди:
Синього так багато
В полиску бороди…
 
Жиль де Ре - прототип Синьої Бороди