Гуляє ніч, хвилинами ворушить...

Гуляє ніч, хвилинами ворушить...
Гуляє ніч, хвилинами ворушить,
Поволі дощ зірковий цебенить,
І тихо сни пливуть у наші душі,
Шукаючи притулку хоч на мить.
В думках немає більше негативу.
Туман прозорий стелить рушничок.
Мовчати всім! Бо ж скоро буде диво,
Яке не любить зайвих балачок.