Мы запыв онь Козу з Волосань?

Мы запыв онь Козу з Волосань?
Так шо шо ты ля мне без наган
 
Где-то было чево-то какое-то,
Ох, тревожаще женско начальк!
І мы опа!.. і вдруг – ето хочеця ж
Опустыты в споднычку наган!
 
Повырнысь но у сновы дэсь гловыё,
Ны на север, а вовсь нааборт,
От товді-то танюшкы і вломяця:
Ну, міня!.. і меня мал-мал тронь!
 
Жебськыj дэнь. Міновав він чы вчора щэ.
Э! даеш ты!.. а верш ны пропал?
Пажуром но штырхны буквыj покатом –
І хана. І наjды Спарт Послань.
 
Мы ныколы ны колымо дровав жа.
Так, оно шось ны спыця ціпа зь.
І пов-суток собі розглаголюваj,
Ек то хваjно забыты козла.
 
По втарому ж заходу прам зможыш, Гад,
Шэ j Гадючку всміріть з разу в раз.
А калына цвыла-то давно у вас.
Но ты jды на свідань шэ до ласк.