Забриніла піснею весна

Повіває, повіває
Вітер весняний,
Пестить ніжно й зігріває
Квітів пелюстки.
І гойдає-колихає
Вітами дерев,
Гарно радісно співає,
За душу бере.
 
Долетіла, долетіла
Пісня до весни,
Її серденько навіки
Спів той полонив.
І розквітла-зрум"яніла,
Погарнішала,
Музикою забриніла,
Всіх потішила.
 
2016 р.