А мені наснилась мама

А мені наснилась мама
Молода, вродлива, статна
Та усміхнена, як завжди,
З печі пироги виймала.
 
Свіжі, теплі та рум"яні,
Припрошала всіх до столу.
Дні щасливі пригадались
І в душі озвались болем.
 
2016 р.