У кімнаті

У кімнаті
У цій кімнаті немає повітря, 
І світла так мало мені, 
Із закутків вилазять огидні, 
Пронизливі, гучні думки 

Всі ці слова, що хочу сказати 
Давно загнили у пiтьмі, 
Я не живу, я лише проживаю 
У чудернацькому  сні. 

Зроблю ще крок і потраплю у вирій, 
Де до зірок лише мить..  
Набридло ходити по танучій кризі, 
Кричати, що сердце болить. 

Більше не хочу думок суперечку, 
Замовкніть мої голоси! 
Закрию я очі і все завмирає 
І хворій моїй голові. 

Можливо, колись, я з"їду із глузду, 
Можливо, залишусь у сні.. 
Та тільки я хочу спіймати реальність, 
Що так остогидла мені.