Знову

Знову
Знову я.Знову ти. 
Знову суперечки. 
Знов весна.Тане сніг. 
Знов нас гублять звички. 
Знову сни.Знову страх. 
Знов яскраві зорі. 
То не ти.То не я. 
То не ми з тобою. 
 
Темна ніч. Наче з плеч 
Голова злітає. 
Я сиджу всамоті, 
Я себе не знаю. 
Мрії всі осторонь 
Щастя пролітає. 
Я не плачу.Мовчу. 
Спати знов лягаю. 
 
Сяє день. Гори справ. 
Море забобонів. 
Ті біжиш.Зносить дах. 
Але не за мною. 
Захід сонця блищить, 
Вечір зустрічає. 
Не згадае. Мовчить. 
Спати знов лягає. 
 
То не я. То не ти. 
Просто "нас"-не має. 
Пройде день,місяць,два, 
А я все не знаю.. 
Чи доречні слова? 
Що ти в них вбачаєш? 
І чи знаєш,що ти 
Враз мене втрачаеш...?