Берізки-наречені

Так тепло й сонячно надворі
У день погожий весняний,
Берізоньки дві білокорі
Зелені стрічки заплели
 
У кучеряві коси довгі,
В горошок чорний сукні білі
Їм личать, бо такі чудові,
Як в наречених на весіллі.
 
2016 р.