Україно, моя Україно.

Україно, моя Україно.
Ти довіку моя Батьківщина.
Краще в світі від тебе немає
І народ твій тебе прославляє.
Панове Тимошенки, Лазаренки,
Продали Україну залюбки.
У мене прізвище також на «енко»,
Та соромно мені, що земляки.
Ви за портфелі все б’єтеся,
Не в змозі владу поділить.
Всі українцями зветеся
Та не за неї в вас болить
Товстенькі гаманці ви тут набили
Та за кордон щодуху подалися.
Про рідну Україну ви забули,
У західному світі прижилися
До поки ж будете ділити
Ви Україну на шматки.
Згадайте, де живуть в нас діти,
Та звідки родом в Вас батьки.
Травень 1999р.