Катрени, а може й не тільки...

Загадкова таємниця криється в очах -
 Розкажуть вони, що терпне в тебе на устах.
Що леліє серце твоє?  Розкажуть чи ні?
Чи відкриють твої  мрії, сховані у сні? 

***
Якщо ти бачиш те, чого усі не бачать,
Перед тобою відкривається весь світ,
А ти не знаєш, як його зазначить
У межах текстових полів на звіт…

*** 
Наспівую сумні мотиви,
Малюю нариси казок,
Забивши на усі пориви Тупих нав’язливих думок

***
 
Осінь. Парк. Пожовкле листя.
Я з гітарою в руках.
Дивний спогад цього місця –
Смак солодкий на устах…

***
Малюю. Злились почуття.
Думки розбилися на друзки.
Немає сенсу! Й до пуття -
Життя – то все чиїсь малюнки.