Під впливом дивного натхнення

Під впливом дивного натхнення,
Під впливом вітру і дощу,
Неначе то якесь знамення,
Я знову віршик напишу…

Чому? Чому думки терзають?...
Чому не можу віднайти
Усе, що всі отак шукають,
Коли то все – то просто ти?