Я так чекаю зустрічі з тобою

 
Я так чекаю зустрічі з тобою.
Залишитись удвох на самоті,
Покинувши усе саме собою
У нашому скаженому житті.
 
Облиш думок далекий вирій
І безкінечність зайвих слів.
Тебе я заберу з собою в мрії
У тисячі незвіданих світів.