То шчесця – бачітэ шчо—дня

То шчесця – бачітэ шчо—дня
Зорю на досвітку чарівным,
Ек із пурпурного огня
Струмінь жіття ільецця гімном!
 
То шчесця – чутэ гукэ чуднэ
Новонароджоного дня,
Та наповнетэ свойі грудэ
Озоном – солоду віна!
 
То шчесця – дековатэ Бога,
За всё, дарованое мні:
Жіву баз гора і трівогэ.
Сынэ ны гэнуть на вуйні.
 
То шчесця – знатэ, шчо на всходэ
Зоря горэть, а ны вуйна.
Хай кожань ДАНЬ мні шчесця родыть:
Здоров’я внукам і сынам!
 
 
20 соковіка 2014 року. П.Чічік.