НОУТБУК

Купэў Петя ноутбука,
Шчоб од часу ны одстатэ,
Шчэро взевся за навуку
Шчоб навчэтысь друковатэ.
 
 
Тэкав пальцямэ по буквах-
Ныбэ грав на піаніно…
То була такая мука-
Петя ліпш косэв бэ сіно!
 
Пальцэ, на біду такуюю,
Ныек слухатэ ны хочуть.
Покэ слово надрукуяш-
Залывая потом очэ.
 
І було так шчо ночамэ
Думкэ голову дрілюють:
“Ны годюсь е до навчання
Із-за цітого ны сплю е…”
 
Довго грэзлася навука ,
Та нараштэ отрімалось!
Ноутбук - васала штука-
Суму місця ны осталось!