Вот сыдю кала теліка ж

Вот сыдю кала теліка ж
Да но слухаю песні
 
Нічего мне не жалко.
Нічего мне не нада.
Только б тіхо сідеть
Кала грубы сваеj.
 
Вот конец ужэ сказкі
Под названіем ласкі.
Так шо шо шэ ты скажыш,
Еслі ж Весті во здесь.
І всэ крутыця трасця
Коло нацыjі рашыj.
Ібо надто занатто
Православные фсе вж.
 
Мы тут влізлы ж в автобус
З інвалідом убогім.
Да ведь кресло взорвёш мне!
Іды на хер, друг дед!
І хоть торкавсь до матра,
Шоб з больніцы забраты,
Нічево ны дождався
От собакы с пынькэj.
 
Ну, да смішно жэ прамо,
Крокоділ шоб Макарскыj
Угостыв тэбэ маслом
Да погладыв по шэjц.
Ібо j в сновы хтось нагло
Всэ скыдав со стола харч.
З Новым роком поздравыв
Псасажырыj мін херц.
 
І прыjіхамш дохаты
Лісапедом с сумкамы,
Мы j іj пілім дрова зном
Гонды в Ліпніках ексь.
Торфу всыпавшы каплю
У во печку заляпану
Да поліньць сыруватых,
Да j лымішкы паеф.
 
І но мышы упрамо
Лізуть в Коціну ямку.
Ныпочом колюха jім!
Ныпочом мятка с хрэнь.
Так бы j нам, в обшым, свято
Завсекда j в конурах нэтр.
Ліш бы был радом Ангел,
Бы Бетховена всплеск.
 
Шо я сам ужэ значу!
А ны верш навыть складно
Ны можу зрыфмуваты
Про жытьте да бутьте.
І шукаю по саjтах
То Тамарку, то Машку.
Ну, а шэ, можэ, j Вальку сь,
Шо любылы мынэ.
 
Конькурсь, конькурсь вездзе:
Ліпшый снімок хто впрэ.
 
Вот іj я вдруг пуддався
На жыдэj провокацыю:
Раптом хто мэнэ наjдэ
Шэ с камазскых друзеj?
 
В7 с Полесья прывет,
Берендеjкі святэньк!