Нічна тримбіта

Нічна тримбіта

Аудиозапись

Тримтить трімбіта з-поза ночі,
Малює перлами зірок.
Закриє людям сонні очі.
Накриє неба килимок.
 
 
А ніжні ноти ввись летять...
Зривають тишу в темноті.
Калюжі тихо затремтять,
Залишать звуки на воді .
 
 
Заграє знову на деревах
Ота мелодія сумна.
І на дахах хатів у селах
Пролиє світ хода нічна .
 
 
Чарівна золота тримбіта
Дарує щирості , свободи...
І не замінить навіть літо
Святу красу тих нот й природи ...