Діалог оптиміста і песиміста (акростих)

Діалог оптиміста і песиміста (акростих)
​Присячується Олександру Сергійовичу Бурлакову геніальному видкладачу української мови
- Скажи мені, ти любиш гори?
- А, дикі велетні німі...
- Шалений вітер і простори!
- А хмари сірі і сумні...

- Блакитне небо обіймає!
- Уже ось-ось буде зима...
- Роскішний килим все вкриває!
- Лежить зів`ялая трава...
- А як блищать оті струмочки!
- Каміння б`є вода брудна...
- Однак, ти бачиш тільки чорне!
- В палітрі іншого нема...