Приходять на нічліг колишні дати...

Приходять на нічліг колишні дати
Тяжких, так і не прощених розлук,
І пам"ять в душу - оком винуватим,
Солоним поглядом отих пекельних мук.
 
І, щоб лишились із минулим квиті,
Покаєшся в содіяних гріхах,
Затиснувши в перстах тихі молитви
Благопристойно на малих хрестах.
 
Порожнява пуста кружля, мов зеро,
Лиш місяць визирає з-за хмарин.
...Ну, а життя пророщує вже зерно
Нових - уже в майбутньому - провин...